Tervetuloa taiteilija Heimo Heikkilän kotisivuille!

tammikuu 1st, 2010

Tervetuloa taidemaalari Heimo Heikkilän kotisivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoja maalarista sekä kuvia hänen maalauksistaan.Heimo K. H. Heikkilä syntyi vuonna 1942 Säräisniemellä. (nyk. Vaala) Hän aloitti öljyvärimaalauksen 14-vuotiaana Turun Lyseossa A. Pitkäsen ja V. Lehmussaaren oppilaana. Lisäksi hän ollut yksityioppilaana Vieno Orren, Armas Mikolan ja Osmo Laineen opeissa. Heimo Heikkilä on pitänyt yksityisnäyttelyitä ympäri Suomea ja lisäksi myös Ruotsissa ja Kanadassa.


Heikkilän tauluja ovat hankkineet useat kunnat, pankit ja eri järjestöt. Heikkilän Ateljee-Kopukassa on jatkuva täysipainoinen näyttely, joka on avoinna joka päivä.


Heimo Heikkilä on maalannut päätoimisesti yli 15-vuotta. Ateljeessa aina 40-50 teosta odottaa uutta kotia. Tervetuloa tutustumaan.

This entry was posted on perjantai, tammikuu 1st, 2010 at 15:02 and is filed under Etusivu. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.